Rent a Car

Misiunea noastra este aceea de a va oferi cela mai bune servicii posibile rent-a-car, inainte, pe parcursul si dupa inchiriere. Ne puteti contacta la una din agentiile noastre  (de Luni pana Vineri 10:00-18:30) sau sa ne trimiteti un e-mail la office@bonvoyage.ro

Ce trebuie sa stiti cand inchiriati o masina?

 

Rezerva din timp !

Intrucat gradul de disponibilitate tinde sa varieze semnificativ de-a lungul anului, este intotdeauna recomandat sa rezervati masina pentru vacanta dumneavoastra imediat ce ati finalizat detaliile calatoriei (cu cel putin 3 zile in avans).

 

Varsta minima

Va rugam sa tineti cont de faptul ca, pentru a fi in masura sa inchiriati o masina, trebuie sa indepliniti conditiile referitoare la varsta si experienta in conducere.

 

De obicei, varsta minima pentru a inchiria o masina este de 21 de ani, cu o experienta in conducere de cel putin un an. Pe unele destinatii aceste conditii pot diferi, motiv pentru care trebuie sa verificati acest aspect atunci cand efectuati o rezervare. Pe majoritatea destinatiilor, soferii cu varsta cuprinsa intre 21 si 25 de ani, trebuie sa plateasca o asigurare suplimenatara, sau ar putea fi limitati la posibilitatea de a inchiria numai anumite grupe auto.

 

Preluarea masinii inchiriate

Masina dumneavoastra este disponibila pana la 2 ore dupa ora estimata de preluare (precizata in rezervare), in cazul in care nu ati furnizat un numar de zbor, sau pana la ora inchiderii biroului din locatia rezervata.

 

La ghiseu

Atunci cand ajungeti la ghiseu pentru a prelua masina, va trebui sa prezentati o carte de credit internationala (non-electron) pe numele dumneavoastra, un permis valabil de conducere international, pasaportul si voucher-ul preplatit.

 

Prezentarea unei carti de credit internationale (non-electron) pe numele titularului rezervarii este obligatorie la preluarea masinii, pentru constituirea depozitului de garantie, astfel incat masina inchiriata sa fie returnata la timp si fara avarii. Depozitele de garantie in numerar nu sunt acceptate.La preluarea masinii se va semna un contract de inchiriere cu furnizorul masinii, motiv pentru care va trebui sa fiti familiarizati cu termenii si conditiile generale de inchiriere. Semnatura dumneavoastra implica asumarea unor angajamente, si nu poate fi anulata post factum.

 

La ghiseu, vi se vor oferi spre achizitionare diferite asigurari optionale, facilitati etc. care nu sunt incluse in voucher-ul dumneavoastra preplatit. Daca optati pentru achiztionarea acestora, acordul dumneavoastra va implica costuri suplimentare, la care se adauga diferitele taxe fiscale locale.

 

Soferii aditionali

Pe langa soferul principal (respectiv titularul rezervarii), orice sofer aditional care doreste sa utilizeze masina inchiriata trebuie sa fie prezent la prelaurea masinii. Soferii aditionali trebuie sa intruneasca conditiile de inchiriere referitoare la varsta si experienta in conducere. Acestia vor fi autorizati sa conduca masina inchiriata, prezentand un permis valabil de conducere international si un pasaport, si numai dupa ce datele lor au fost trecute pe contractul de inchiriere.

 

De obicei, soferii aditionali trebuie sa plateasca o taxa suplimentara, insa acest aspect difera la o destinatie la alta. Detalii complete despre taxele ce vor trebui achitate la preluarea masinii, va sunt prezentate in momentul in care efectuati o rezervare online sau vizualizati o cotatie.

 

Masina inchiriata

Atunci cand intrati in posesia masinii inchiriate, va rugam sa va rezervati cateva minute pentru a va familiariza cu aceasta, si in special cu elementele de siguranta (lumini, semnalizare, stergatoare, roata de rezerva, centuri de siguranta etc.)Asigurati-va ca ati inteles tipul de combustibil cu care se alimenteaza masina. Alimentarea cu tipul gresit de combustibil, implica plata in totalitate a reparatiilor necesare efectuate de catre furnizor.

 

Inainte de a pleca cu masina inchirata din parcarea furnizorului, asigurati-va ca masina are plinul facut. In caz contrar, solicitati functionarului de la ghiseu sa stipuleze in contractul de inchirere nivelul de combustibil cu care preluati masina inchiriata. Va trebui sa returnati masina cu aceeasi cantitate de combustibil. Deasemenea, orice zgarieturi, indoituri etc. existente la preluarea masinii, trebuiesc notate in contractul de inchiriere, din motive de asigurare.

 

Asistenta in caz de urgenta / Accidente

Toti furnizorii de rent a car ofera un serviciu de asistenta rutiera disponibil 24 din 24. In cazul in care aveti nevoie de asistenta, apelati numarul tiparit pe contractul de inchiriere, cheia sau parbrizul masinii, si urmati intocmai instructiunile.In caz de accident sau furt, trebuie sa anuntati imediat furnizorul si politia locala. Va rugam sa pastrati procesul verbal intocmit de politie in aceste cazuri. Va trebui deasemnea sa completati un raport al incidentului impreuna cu furnizorul masinii, din motive de asigurare.

 

Calatoria cu masina inchiriata in afara tarii

Politica cu privire la calatoria cu masina inchiriata in afara tarii de origine a inchirierii, variaza de la tara la tara sau de la furnizor la furnizor. In general, deplasarea in tarile Europei de Est, Italia, Marea Britanie, Irlanda etc. este problematica si necesita confirmare in avans, precum si plata unor asigurari suplimentare. Detalii complete referitoare la acest aspect, va sunt prezentate in timp ce efectuati o rezervare online sau vizualizati o cotatie.

 

Returnarea masinii inchiriate

Pentru a evita costuri suplimentare, asigurati-va ca returnati masina pana in ora la care aceasta a fost preluata. O zi de inchiriere este considerata 24 de ore, motiv pentru care orice intarziere implica plata unei zile suplimentare de inchiriere, in conformitate cu politica tarifara practicata local de catre furnizor, plus eventuale asigurari si taxe locale.

 

Va rugam sa va asigurati ca masina este returnata in locatia precizata in rezervarea dumneavoastra si cu plinul facut. In cazul in care masina nu este returnata cu plinul facut, alimentarea cu diferenta de combustibil va fi efectuata de catre furnizor la un tarif mai mare pe litrul de combustibil la care se va adauga si o taxa de procesare. Suma datorata in acest caz va fi incasata automat de pe cartea de credit prezentata la preluarea masinii.

 

Va recomandam sa pastrati o copie a contractului de inchiriere pentru eventuale situatii neclare ce pot aparea dupa finalizarea inchirierii. Va rugam sa tineti cont de faptul ca, daca masina a fost returnata in afara orelor de program ale biroului furnizorului, sunteti responsabil pentru masina pana ce furnizorul intra in posesia acesteia si contractul de inchiriere este inchis.

 

 

Cerere ofertă

Carieră Bonvoyage

AGENȚIA ȘURA MARE

•  Hartă - Adresă: București, Șura Mare, Nr.1, Bl. 1B, Sector 4
• Program: 10:00-18:30
• Tel/Fax: +(4) 021 636 0364
• Mobil: 0740 356 356
• Email: info@bonvoyage.ro
• Email: contact@bonvoyage.ro

• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

AGENȚIA LIBERTĂȚII

Hartă - Adresă: București, Bd. Libertății, Nr. 2, Sector 4
• Program: 10:00-18:30
• Tel/Fax: +(4) 021 315 3503
• Mobil: 0740 306 306
• Email: office@bonvoyage.ro
• Email: rezervari@bonvoyage.ro
• Licența Nr: 4633
• Nr. Asigurare : I 46309

CAUTĂ OFERTE ÎN BONVOYAGE.RO

INFOTURISM.RO


Votează Bonvoyage pe Infoturism.ro!

ANAT.RO


Agenția Natională a
Agențiilor de Turism.

 

 Cerere oferte

ANPC.RO


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Promovare Web 

www.bonvoyage.ro Web analytics

 Cauta oferte
 

Newsletter Bon Voyage

Aboneaza-te acum la newsletter si vei beneficia de cele mai noi promotii, cele mai mici tarife si cele mai bune oferte speciale de la Bon Voyage.


      
          Bonvoyage Facebook    

CARIERĂ
Cauți un job? Dacă dorești să te dezvolți profesional în domeniul turistic, te invităm să te alaturi echipei Bon Voyage.

RECLAMAȚII ŞI SUGESTII
Pentru orice sugestii sau reclamații referitoare la serviciile oferite de compania noastră.

 
 

 

Datorită dinamicității domeniului disponibilitatea ofertelor se modifică de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile. Agenția nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe care pot apărea intern informațiile privind tarifele și alte detalii din site și informațiile primite în agenție. În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile primite în agenție.

Licență de turism BonvoyageBrevet de turism BonvoyageContractul cu turistul  |  Polița de asigurare  |  Nr. Înregistrare: 0015355  Nr. O.R.C. J40/11373/2006  |  C.U.I. RO18846305

 Cauta oferte
Untitled Page Untitled Page Untitled Page